|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
ZADNJIH 5 OBVESTIL
N P T S Č P S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Nahajate se tukaj

  ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA V ČASU IZOBRAŽEVANJA NA DALJAVO

  Spoštovani!

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je šolam posredovalo okrožnico o zagotavljanju toplega obroka za učence in dijake, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo.

  Na podlagi okrožnice topli obrok pripada dijakom, ki so v času vpogleda uvrščeni do 3. dohodkovnega razreda otroškega dodatka oz. 2. razreda državne štipendije (mesečni dohodek na osebo ne presega 382,28 €). Brezplačni topli obrok pripada tudi dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.

  Na topli obrok se lahko prijavite vsi dijaki. Če se prijavljate na topli obrok dijaki, ki v šoli niste prijavljeni na malico, morate ob prijavi predložiti dokazilo o upravičenosti (fotokopijo odločbe za otroški dodatek oz. državno štipendijo). Za že prijavljene dijake šola razpolaga z ustreznimi podatki.

  Dijaki se na topli obrok prijavite preko šole na el. naslov martina.kralj2@gmail.com.  Šola bo zbrane podatke o prijavah posredovala občinam. Občine bodo na podlagi zbranih potreb organizirale pripravljanje in distribucijo toplega obroka. S prijavo privolite, da občina in šola podatke uporabita za organizacijo priprave in prevzem toplega obroka.

  Lep pozdrav

                                                                                                  Maja Skubic Avsec, ravnateljica