|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
N P T S Č P S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
OBJEM

Nahajate se tukaj

    Etnološke in kulinarične značilnosti Slovenije

    V petek, 7. aprila 2017 so naši dijaki sodelovali na 19. državnem tekmovanju ETNOLOŠKE IN KULINARIČNE ZNAČILNOSTI SLOVENIJE, ki se je odvijalo v Hiši Kulinarike in turizma v Novem mestu. Z nalogo, ki so jo pod mentorstvo Anice Pajer in Urške Mehle, predstavile dijakinje Nina Vdovč, Eva Sebanc in Ines Rupnik, z naslovom »Ko zapoje navček« so se odlično odrezale in zasedle 1. mesto! Čestitamo.

    (Povzeto po: www.facebook.com/Grm-Novo-mesto-center-biotehnike-in-turizma)